Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 august 2022
  • :
  • :

Tabăra de munte din zona Tarcău – Cercetașii militari s-au antrenat cu Forțele Aeriene

Cercetașii Batalionului 151 Infanterie „Războieni” s-au instruit în perioada 20 iunie – 1 iulie, împreună cu celelalte structuri de cercetare din compunerea Brigăzii 15 Mecanizată ,,Podul Înalt”, în cadrul taberei de munte din zona Tarcău, transmite Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”.

Printre activitățile specifice structurilor de cercetare, cum ar fi traiul în condiții de izolare, activități de supraveghere și culegere de informații, o noutate a reprezentat-o activitatea în comun cu Forțele Aeriene, prin care militarii au avut ocazia să exerseze tehnicile și procedurile de inserare și extragere din zona de operații, folosind elicoptere ale Bazei 95 Aerienă Bacău.

Instruirea în condiții cât mai apropiate de realitate reprezintă prilejul ideal pentru a cimenta cunoștințele și deprinderile militarilor, dar și pentru a întări coeziunea structurii, în vederea îndeplinirii obiectivelor de instruire.

informează Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”.

Informații și imagini: Batalionul 151 Infanterie