Un medic rezident, originar din Piatra-Neamț, are o tumoră cerebrală. Costurile operației se ridică la 40.000 de euro

Ma numesc Sabina Dorofte, am 28 de ani și sunt medic rezident. In anul 2010, după admiterea la facultate, in urma unei crize epileptice, am fost diagnosticata cu o tumora cerebrala benigna (astrocitom difuz grad II) pentru care am fost operata la Spitalul AKH din Viena. Medicii mi-au confirmat ca șansele de recidiva sunt infime, dar in anul 2014, când eram gata sa depun jurământul lui Hippocrates, in urma unui RMN de control, am fost diagnosticata cu recidiva tumorala, pentru care am fost din nou operata.

In decembrie 2017 am facut un RMN de control si am primit vestea trista ca tumora a recidivat pentru a doua oara si trebuie sa fiu din nou operata dupa care sa urmez tratament chimioterapic.

In ciuda tuturor evenimentelor nu mi-am pierdut speranta si acum ma pregătesc pentru examenul de specialitate pe care imi doresc din tot sufletul sa il sustin.

Apelez la ajutorul tau și cred ca încă exista oameni cu posibilitatea de a ma ajuta sa strâng suma de 40.000 euro pentru a ma putea salva si de aceasta data.

Imi doresc sa salvez vieti, dar pana atunci cer implicarea voastra pentru salvarea unui viitor medic.

Puteți dona in contul:

RO15BREL0002000443340100 RON

RO04BREL0002000443340201 EURO, deschis la LIBRA BANK, B-dul Decebal, nr. 1, pe numele Sabina Dorofte

Cod Swift: BRELROBO

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate