Ziua Apelor a fost sărbătorită și la Bicaz!

Pe data de 23 Martie 2024 Asociația Bicazul Nostru în parteneriat cu Mai Mult Verde și în cadrul proiectului multi-anual Cu Apele Curate, am strâns o mână de voluntari și am ieșit în largul ‘mării dintre munți’, în canoe. A fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe lacul de acumulare Izvorul Muntelui, mai ales pentru că vremea a fost de partea noastră și am legat prietenii noi.

Am dori să mulțumim în primul rând voluntarilor pentru prezență și curaj, fără voi acest eveniment nu ar fi avut loc. Mulțumim Edil Industry pentru o colaborare frumoasă și pentru că sunteți alături de noi în orice acțiune. Mulțumim Club Outdooris că ați venit până la Bicaz cu tot echipamentul necesar și mulțumim pentru profesionalism și voie bună. Mulțumi fotografului nostru Victor Benedek, te recomandăm cu căldura. Mulțumim Victoria Tarcău pentru prezență și implicare, sunteți niște oameni minunați. Și nu în ultimul rând, mulțumim Mai Mult Verde și Cu Apele Curate, cu ajutorul vostru simțim că schimbăm lumea.

Acțiunea face parte din Programul Cu Apele Curate, lansat în 2019 de Asociația Mai Mult Verde și Lidl România, ca un apel la implicare în combaterea și prevenirea poluării cu plastic a apelor, adresat membrilor comunităților și autorităților publice din localitățile riverane.

Am parcurs kilometri buni pe lac, am atins barajul de pe partea cu apa, am făcut febră musculară la brațe, am adunat în jur de 20 de saci de deșeuri din golful Potoci, ne-am luptat cu valurile la întoarcere (ce adrenalină) și am aprins niște conversații importante la ciorbița de după eveniment. Sperăm ca noi ca indivizi să vă inspirăm să vă implicați mai mult în comunitatea voastră, să păstrați curățenia în natură și să fiți mici activiști pentru viitorul copiilor noștri.

O duminică plină de fapte bune vă dorim!

Asociația Bicazul Nostru

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate