Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 17 ianuarie 2021
  • :
  • :

Încă un seif furat! Hoțul, prins și cercetat

În noaptea de duminică spre luni (25/26 mai 2014) a fost prădată o locuință din localitatea Grumăzești.

Suspectul a pătruns fără drept în casa persoanei vătămate și a sustras un seif metalic de aproximativ 10 kg, în care se aflau bani, bijuterii din aur și două telefoane mobile, potrivit unui comunicat IPJ Neamț. O echipă de polițiști s-a deplasat la fața locului pentru investigații.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Grumăzești s-a reușit identificarea și depistarea suspectului. Este vorba despre Bogdan Ioan B. din Vânători – Neamț. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a lucrat o perioadă acasă la păgubit. Luni, 26 mai, polițiștii au luat măsura reținerii acestuia pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Bogdan Ioan B. a fost prezentat Judecătoriei Târgu Neamț. Pe numele lui s-a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Prejudiciul, în valoare de 20 000 lei, a fost recuperat de către polițiști în proporție de 70%.

Andreea Trăsnea

Articolul Încă un seif furat! Hoțul, prins și cercetat a aparut prima data pe Ziar Targu Neamt.

dolinex