Monitorul MateView nou-nouț de la Huawei pare exploziv, are cele mai bune performanțe

Ei bine, Huawei a introdus un monitor nou-nouț cu MateView. Mi-a stârnit îngrijorarea deoarece iese din pachet în multe domenii cheie.

Design ultra lucios:

Știu că anticiparea unui gadget „lucioasă” este neoriginală; pur și simplu, de fapt se aplică aici. Fie că este vorba de ramele aproape lipsite, de carcasa de amestec de aluminiu fleece cu laturi mate sau de suportul slab al cărui vârf și unghi pot fi aliniate, este măiestria hardware care a fost o statică a smartphone-urilor Huawei.

Divizia în care monitorul și suportul sunt asociate, de asemenea, propune o gamă largă de gesturi decât majoritatea monitoarelor pe care le-am folosit, oferind-o să se încline în jos sau în sus.

Raport de aspect 3:2:

Ecranul LCD 4K monitor huawei mateview se evaluează 28 în diagonală – ceea ce nu sună prea bine doar alunecând după acel număr, pur și simplu Huawei atașat la un raport de aspect 3:2, mai degrabă decât 16:9 obișnuit utilizat de aproape monitoare. Un raport de aspect 3:2 dedică ecranului de afișare o experiență mai înaltă și pătrată, ceea ce îmbunătățește drastic productivitatea.

Se întâmplă ciudat să aștepte până atât de jos în articol pentru a vorbi despre calitatea afișajului monitorului, pur și simplu, cred că este de la sine înțeles că este o placă de tip bang-up, cu 3840 x 2560 și 500 nits de nivel de luminozitate. Acoperă 98% din DCI-P3 și 100% din gama de culori sRGB.

Conectivitate blândă cu trucuri Huawei:

huawei monitor mateview se poate asocia cu orice truc electronic care poate face imagini vizuale, fie că este un smartphone sau un computer Windows, un Nintendo Switch sau un DVD player. Cu toate acestea, conectat la trucurile Huawei este deosebit de confortabil.

Panou tactil:

Caracteristica de salt diferită a MateView este butoanele obișnuite pe care le-ar găsi la cel mai mic dintre monitoare pentru a controla nivelul de luminozitate, iar setările au fost efectuate în privilegiul unui panou tactil la cea mai inferioară anatomie a afișajului care găsește atingeri și glisări. .

Interfețe și unitate difuzor:

Monitorul huawei mateview se poartă, de asemenea, difuzoare duble de 5 W, orientate spre utilizator, amplasate aproape de partea de jos a suportului, abia înainte de bază. Este un aranjament inteligent, iar difuzoarele sună bine. Nu la fel de benefice precum cele mai bune difuzoare din industrie ale MacBook Pro de 16 inchi, pur și simplu cele mai bune decât cele oferite de majoritatea laptopurilor.

Monitor superior, preț superior:

Huawei MateView a desfășurat deja un eveniment de vânzări în China și va începe să se vândă în Asia de Sud și divizii ale UE după această lună. În UE, se vinde cu amănuntul la 699 de euro (848 USD), o mică majorare față de prețul din China (3.999 de yuani; 621 USD), așa cum era obișnuit.

Acesta este aproape dublu față de ceea ce acceptă monitoarele 4K de la Dell și Asus; pur și simplu, MateView adaugă cel mai bun raport de aspect pentru act și câteva inteligențe ale sistemului software care se comportă frumos cu trucuri suplimentare Huawei. În cele din urmă, utilizatorii Huawei vor dobândi cel mai dispărut dintre MateView; pur și simplu, oricine compune pentru a trăi va adora raportul de aspect 3:2 în 16:9 normal.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate