Review Huawei Watch Fit 2 2022

Renumitul Huawei Watch Fit 2 este gama medie de purtabile a companiei chineze și se poziționează bine în mijlocul gamei de ceasuri inteligente și benzi inteligente orientate spre sport de la Huawei. Puteți comanda online watch fit 2.

Prima buclă a Huawei Watch Fit era lipsită de caracteristici și acuratețe, ceea ce a făcut să se simtă ca un produs moderat neterminat. Se presupune că este esențial ca trucurile de prima generație să aibă un început atât de brut, deoarece compania își dorește experiența și strălucirea în fazele de exploatare dinainte de timp.

Design, modele și dimensiuni:

Deși Huawei Watch Fit 2 ar putea părea la fel cu predecesorul său, are într-adevăr câteva modificări cheie de design care îl fac cel mai bun purtabil. Primul, și cel mai important, este ecranul tactil AMOLED de 1,76 inchi, care este cu 18,6% mai mare decât uralele anterioare pentru o combinație de rame vizibil mai mici și ceasul fiind mai larg decât anterior.

Sistem software și caracteristici:

Huawei Watch Fit 2 execută HarmonyOS (ediția 2.1), sistemul software proprietar al Huawei. Interfața de utilizare nu s-a modificat foarte mult în comparație cu modelul vechi, pur și simplu vă oferă toate informațiile recente despre sănătate și fitness, direct de la ceas. Dacă doriți statistici mai elaborate, le puteți afla în aplicația de wellness Huawei, pe lângă setări adăugate și lăudări.

Supraveghere mai bună a ritmului cardiac:

Desigur, acceptați supravegherea de bază a pulsului de 24 de ore, care este acum îmbunătățită. Noroc pentru un senzor nou-nouț care este adoptat direct din seria superioară Huawei Watch GT 3. Acestea sunt câteva știri uimitoare, deoarece GT 3 este numit printre cele mai benefice ceasuri inteligente pentru urmărirea frecvenței pulsului.

Supravegherea neîntreruptă SpO2:

Din fericire, urmărirea SpO2 este la fel aici; pur și simplu, spre deosebire de predecesorul său, Fit 2 o poate face în mod automat de la capăt la sfârșit al zilei. Desigur, nu aveți prea multă încredere în pistele sale, deoarece acceptarea nivelurilor de oxigen din sânge printr-un ceas inteligent nu este de obicei cea mai exactă și autentică metodă.

Cel mai bun și principal urmărire GPS:

Spre deosebire de predecesorul său, Huawei Watch Fit 2 are un sistem de urmărire GPS încorporat, ceea ce înseamnă că poți merge să alergi sau să mergi cu bicicleta fără telefon și, totuși, ai o înregistrare completă a drumului tău. Pentru început, urmărirea plasării este îmbunătățită în mod important și este mult mai exactă decât înainte, deoarece ceasul acceptă acum toate cele 5 sisteme majore de satelit.

Calitate apel:

Un alt upgrade lăudăros vine sub forma unui sistem de difuzoare, care poate fi utilizat împreună cu microfonul de la bord pentru a prelua apeluri și a vorbi imediat de Huawei Watch Fit 2.

Baterie și încărcare:

Durata de viață a bateriei și încărcarea Huawei Watch Fit 2 nu s-au schimbat deloc de la ultima generație. Huawei susține că ceasul vă poate rezista până la 10 zile cu temperatură și 7 zile cu utilizare intensă, iar în sentimentele mele, am ajuns undeva la mijloc.

Memorie și performanță:

Huawei Watch Fit 2 are 4 GB de memorie la bord, care poate fi umplută cu fișiere muzicale, fotografii și o mulțime de fețe de ceas pe care le puteți descărca din magazinul Huawei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate