Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 20 martie 2019
  • :
  • :

Tânăr de 19 ani, depistat la Bicazu Ardelean conducând, deşi nu avea permis

Poliţiştii efectuează cercetări faţă de doi tineri din Piatra Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere

Azi-dimineaţă, în jurul orelor 06.00, poliţiştii rutieri din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au depistat pe DN12 C, în localitatea Bicazu Ardelean un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Piatra Neamţ.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere.

Totodată, poliţiştii au stabilit că un alt tânăr de 19 ani, din Piatra Neamţ, pasager în acelaşi autoturism i l-ar fi încredinţat pentru a-l conduce.

Cei doi sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

ziar piatra neamt