Huawei lansează Nova Y90 cu încărcare super rapidă

Durata de viață a bateriei este extrem de importantă pentru a maximiza funcționarea telefonului. Huawei nova Y90 intră în durata de viață lungă a bateriei din gama nova Y, care este dotată cu o baterie mare de 5000 mAh și 40 W Pyramid Structure Huawei SuperCharge, propunând o viață mai extinsă a bateriei și o funcție de încărcare rapidă pentru a satisface utilizarea așteptată pe tot parcursul zilei pe truc. .

Această inovație cea mai recentă este prevăzută cu un ecran Huawei Edgeless FullView de 6,7 inchi care însoțește o rată de reîmprospătare a afișajului de 90 Hz și o frecvență de eșantionare tactilă de 270 Hz, adăugând o senzație fluentă și ușoară, fie pentru utilizare regulată, fie pentru jocuri. Cadranele ultra-înguste ale ecranului de afișare se evaluează la doar 1,05 mm, adăugând un raport avansat ecran-corp de 94% pentru o senzație de vizibilitate captivantă. Pentru a permite o senzație de citire ușoară, ecranul de afișare al Huawei nova Y90 respectă caracteristicile specificate precum controlul fluent al orbirii ecranului, stilul de confort pentru ochi și stilul de carte electronică pentru a îmbunătăți cu mult experiența de capturare a utilizatorilor.

Instigat de lume, designul Huawei nova Y90 scoate în evidență un spirit de nenumărate explorări ale celor neidentificați. Facultatea sa de cameră protejează designul Space Ring al Huawei, care reamintește de o poartă interstelară realizată în filme SF. În ceea ce privește punctele, Huawei nova Y90 dobândește un design de cadru de inimă mat cu straturi grozave de lumină și umbră. Placa din spate are o textură de nisip strălucitor care strălucește și strălucește același îngheț la soare.

Caracteristicile cheie suplimentare ale Huawei nova Y90 includ:

Huawei AppGallery: oferind senzația întregului loc, toate trucurile Huawei sunt deja cu Huawei AppGallery, propunând acces la aplicații cu o gamă largă de categorii diferite specificate ca jocuri, educație, stil de viață, modă și multe altele.

Fotografiere avansată cu imagini ridicate: conformă cu o cameră principală triplex de înaltă definiție de 50 MP împreună cu o cameră selfie de 8 MP alimentată de AI, care se mândrește cu modul Super Night, Huawei Beauty Mode 5.1, tip portret și impresie bokeh.

Viață inteligentă cu EMUI 12: Huawei nova Y90 poate fi la fel de bine și asistentul tău individualizat social și de serviciu. Ceea ce însoțește scopul pentru apeluri multiple Huawei MeeTime și super trucul PC-smartphone pentru o experiență eficientă și fluentă.

Capacitate îmbunătățită cu 128 GB de memorie excelentă: Cu memoria bogată propusă, utilizatorii își pot stoca instantaneu cu ușurință aplicațiile, jocurile sau fișierele dragi pentru birou și studiu, oferindu-le să pună totul în telefon în mod liber.

Specificații Huawei nova Y90:

Afișaj: ecran LCD cu arc 2,5D de 6,7 inchi (IPS) cu frecvență de reîmprospătare de 90 Hz, frecvență de eșantionare la atingere de 270 Hz, rezoluție FHD+ 2388 x 1080 la 391 ppi

CPU: 2.4GHz 6nm Snapdragon 680 octa-core C.P.U.

GPU: Adreno 610

RAM: 8 GB

Stocare fixă: 128 GB

Cameră spate: 50MP f/1.8 cu PDAF + 2MP f/2.4 mare + 2MP f/2.4 adâncime + bliț LED

Camera selfie: 8MP f/2.0

Baterie: Mega 5.000 mAh cu 40 W SuperCharge

Sistem de operare: EMUI 12

Conectivitate: WiFi 802.11a/b/g/n/ac (2,4GHz/5GHz), 4G LTE, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, A-GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS, SIM dublu

Senzori: accelerometru, lumina, magnetic

Suplimentar: detector de urme de degete montat lateral, USB-C, culori disponibile: albastru cristal, alb perlat, verde smarald, negru miez de noapte

Atribute: 163,3 x 74,7 x 8,4 mm

Unitate de greutate: 195 g

Ei bine, în zilele noastre, Huawei nova y90 este la reducere.  rate fara dobanda nova y90 nu este inca disponibil. Este diferit în diferite magazine.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate